Betrokkenheid

Kwaliteit

Flexibiliteit

Home ยป Direct mailings Deventer

Banderen

Natuurlijk wilt u dat direct mailings er verzorgd en professioneel uitzien, voordat deze worden verstuurd in de regio van Deventer. Daarom doet het u goed om contact op te nemen met de specialisten van Regiomail. Wij stellen uw poststuk machinaal samen en kunnen deze, indien gewenst, voor u verspreiden in de door u gewenste omgeving.

Direct mailings in Deventer en omgeving in enveloppen, folie of handverpakking

Of u nu enkelvoudig of meervoudig gepersonaliseerde documenten wilt verspreiden in de omgeving van Deventer: wij stellen direct mailings samen in enveloppen, folie of handverpakking. Daarnaast kunnen wij eenvoudig gimmicks, folders of vervolgbrieven bijvoegen, waarmee wij in een korte tijd hoge volumes voor u verwerken.

Profiteer van een breed scala aan diensten

Niet voor niets dragen wij de naam Regiomail. Naast het drukken van direct mailings en deze netjes voor u te verpakken, schakelt u ons voor tal van andere diensten in de regio van Deventer in. Hierbij kunt u denken aan:

  • Verzorgen van transport
  • Verwerking van dagpost
  • Opmaak en design

Geef uw wensen door per telefoon

Schakelt u ons binnenkort in voor direct mailings? Voorzien wij u in alleen het drukwerk, of ontzorgen wij u van A tot Z? Onze medewerkers luisteren graag naar uw wensen als u belt naar: 0575 575 759.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht