Betrokkenheid

Kwaliteit

Flexibiliteit

Home » Banderen

Banderen

Zodra u drukwerk wenst in hoge oplages, is het aan te raden om te kiezen voor banderen. Met deze techniek wordt uw drukwerk verpakt in een wikkel en biedt u het voordeel dat uw drukwerk compact bij elkaar blijft. Kies voor Regiomail in Zutphen en u bent gegarandeerd van het beste drukwerk mét nette levering!

Profiteer van deze 3 voordelen als u uw drukwerk te laten banderen

Door te kiezen voor het banderen van uw drukwerk profiteert u van diverse voordelen. Bent u al bekend met deze techniek? Het banderen biedt u:

  • Schadevrij bundelen
  • Een snelle en doeltreffende techniek
  • Na levering kunt u de wikkel eenvoudig zelf verwijderen

Het banderen vindt plaats na professioneel drukwerk

Doordat wij beschikken over een professionele laserprinters, bieden wij u drukwerk in de beste kwaliteit. Heeft u een opdracht die geprint moet worden in grote of kleine oplages? Zijn er speciale printwensen? En gaat uw voorkeur uit naar digitaal drukwerk of levert u uw bestanden in de drukkerij in Zutphen aan? Wat uw wensen ook zijn, wij maken het u zo makkelijk mogelijk.

Wat voor drukwerk mogen wij voor u printen in Zutphen?

Van grote tot aan kleine opdrachten en van enkel drukwerk tot aan de volledige afwerking de vorm van fulfilment. Wij gaan graag met uw opdracht aan de slag. Maak uw printwensen kenbaar door te bellen naar het telefoonnummer: 0575 575 759.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht