Betrokkenheid

Kwaliteit

Flexibiliteit

Home » Couverteren

Couverteren

Couverteren wordt toegepast binnen de direct mail en bestaat uit het verpakken en sluiten van enveloppen. Het is begrijpelijk dat u voor deze techniek een gespecialiseerd bedrijf in wenst te schakelen. Kies daarom voor Regiomail in Zutphen! Bij ons worden uw documenten probleemloos samengesteld en gesorteerd.

De gewenste documenten worden samengevoegd tijdens het couverteren

Enkelvoudige of meervoudige documenten worden bij ons gesorteerd en samengesteld in enveloppen, folies of handverpakkingen. Geïnteresseerd in folders, gimmicks of vervolgbrieven voor uw direct mail? Ook dit kunnen we voor u toevoegen met als doel om in een korte tijde hoge volumes te verwerken.

Naast couverteren kiest u bij ons in Zutphen uit diverse andere diensten

Door te kiezen voor Regiomail, schakelt u een partij in die u niet alleen van dienst kan zijn op het gebied van couverteren, maar ook een breed pakket aan overige diensten. Denk hierbij aan:

  • Verzorgen van transport
  • Responsverwerking van uw mailing
  • Opmaak en design van documenten en drukwerk
  • Verwerking van dagpost

Wat voor mail mogen wij voor u verspreiden?

Van grote tot aan kleine oplages. En van een enkele flyer tot aan een ingebonden boekje. Wat voor direct mail mogen wij voor u printen, couverteren en verspreiden? Maak uw wensen kenbaar door te bellen naar het telefoonnummer: 0575 575 759.

Andere bezoekers bekeken ook:

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht